torsdag 8 mars 2007

Ikea igår

Vaknade igår av att mamma ringde och sa att hon var påväg att hämta mig. Fick lite panik där men lyckades styra upp det bra. Hon kom precis före mig till parkeringen. Sen for vi ut på ikea.
Köpte 2 lampor, glödlampor och en handduk. Åkte och kollade på ett badrumsskåp som jag ska köpa också käkade vi lunch. Vi var klar vid halv 2. Båda var lika förvånad över att klockan var så lite. Så vi for ner på stan och kollade vart mamma jobbar eftersom jag fått totalt hjärnsläpp och glömt bort det. Sen skjutsade hon hem mig.

När jag kom hem fixade jag lamporna så dom står fint och lyser i mina fönster och sen ringde jag och terroriserade HSB med lite frågor.
Ringde Quiomar och pratade lite med henne. Det var kul. Längesen jag pratade med henne. Hade inte ens hennes hemnummer märkte jag när jag skulle ringa.
Sen kom en elektriker och fixade lysknappen i min hall som det har varit glapp i ett tag. Så nu funkar den också. Det är ju aldrig fel. Nu kan man faktiskt tända lampan i hallen.

Kl. 8 imorse stängde dom av elen i hela huset jag bor i. Den skulle vara av till 14 så jag tänkte att jag skulle hinna till jobbet innan dom satte igång den igen men dom satte igång den halv 10 vilket resulterade i att min skrivare och min stereo gjorde fina ljud ifrån sig så jag var tvungen att kliva upp och slå av dom. Mycket störigt eftersom jag hade sovmorron i 2 timmar till.

Och nu ska jag jobba. Hejdå.

Inga kommentarer: