torsdag 27 mars 2008

Jobbet och annat

Nu har jag jobbat sen 4:e mars, snart en månad. Man lär sig fortfarande nya saker varje dag och i förrgår klev den första fram som jag inte tycker om på jobbet. Hon sa en del saker som inte grundade på nåt och jag blev rent förbannad. Som tur är har jag en ärlig handledare så jag berättade för honom att jag vart förbannad och eftersom även chefen hade hört vad hon hade sagt så pratade vi om det också när det var dags för uppföljningssamtal (igår). Han sa att han inte visste vad det kom ifrån och att vissa har ett behov att klaga, speciellt på nya.
Den tjejen vågade inte säga nåt till mig förrän idag och det var ett simpelt hej. Hade ingen större lust att säga så mycke annat till henne heller så det räckte för mig. Vissa är det inte meningen att man ska förstå sig på tror jag.

Ska göra provet på måndag också. Jag hoppas det kommer gå bra men gör det inte det så har jag 2 försök till på mig.
Är nöjd med schemat även fast jag jobbar 7 dagar i rad en gång och 8 dagar i rad en annan men sen det släpper och blir mycket ledigt efter det så det känns faktiskt ganska lugnt. Tar jag mig bara igenom dom perioderna kommer det kännas lättare sen. Och jag har inga somhelst planer på att ge upp.

Måste bara veta i förväg vad det är som ska planeras in i sommar då man ska vara ledig, födelsedagsfiranden osv. Skulle vilja åka upp till stugan också när pappa och faster ska firas och träffa alla kusinerna men jag vet inte hur det kommer bli med det. Och dom vet inte när det blir än heller. Bara att det blir i sommar. Och det hjälper ju inte så mycket. Men vet jag när jag är ledig lite längre så kanske dom kan försöka ta det då.

Har en massa konstiga saker i mitt huvud som jag inte vet vad jag ska göra med men jag tänkte ta itu med dom senare när jag kan sätta ord på vad det är. Har en massa annat att fundera på så länge. Men just nu går jobbet före det mesta så allt blir bra där.

På söndag kanske det blir inhandling av ett par nya skor. Om jag inte råkar bli bakfull eller nåt. Ska ut och äta med Elin och Therese och kanske ta en drink (eller fler, får se hur det blir) på lördag. Det ska bli roligt. Ska nog på Aveny kom jag och Elin på, brorsan jobbar ju där så det kan bli kul.

Ska rosta lite mackor och kolla om det finns nån mjölk så jag kan dricka oboy. Är så sugen på det så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hejdå och Godnatt.

Rihanna - Take a bow

fredag 14 mars 2008

Gammal och jättebra

P.Diddy feat. Mario Winans - Best Friend
http://www.youtube.com/watch?v=NGEynf5t7GU&feature=related

En mycket trevlig kväll

Vaknade imorse och kände hur skönt det var att vara ledig.
Fast det var först efter min brorsa ringde och sjöng i örat på mig för att jag skulle vakna. Åkte ner på stan och träffade honom 13 och sen gick vi och käkade. Fick sällskap av Mattias ett tag också. Sen gick vi och köpte presenter till pappa. Hittade precis det vi tänkte.
Sen gick vi och fikade och satt och pratade lite i väntan på att Elin skulle sluta och komma in till stan. Gick på dna och kollade för sjuttioelfte gången på skorna som jag vill ha. Jag hoppas dom finns kvar tills jag får lön.

Sen kom Elin och brorsan åkte hem. Gick på stan ett tag till med henne och kollade på kläder och sen gick vi och åt. Vi valde Oleary's där det var smockat med folk men vi fick ett perfekt litet mysigt bord. Satt där och åt gott och pratade en massa. Sen gick över till Bk och drack en Ooze. Var jättelängesen jag drack en sån och den var lika god som jag hade för mig. Det är synd att man ska upp och jobba imorron och att kvällen var tvungen att avslutas. Men vi var ganska trött båda 2, så vi gick till bussen och sen for vi hem.
Har redan pratat med henne 2 ggr sen dess. Vi bestämde att vi ska göra om det om 2 helger då ingen av oss ska upp och jobba och vi förhoppningsvis är piggare.

Jag hörde din låt idag Nathalie. Jag saknar dig.

Uppdatering

Hade lätt den jobbigaste dagen hittills på jobbet idag. Slutade 21.30 igår och började 07.10 imorse. Min kropp tyckte ju självklart inte att det var dags att vara trött när jag tyckte det så det blev inte många timmars sömn och sen sitta i telefon och komma ihåg en massa nya saker hela dagen.
Men det är sånt som måste göras. Och att få knappa runt i systemen lär man sig fortare av än att sitta bredvid och medlyssna.
Har fått en jättebra handledare som jag har kommit fram till påminner väldigt mycket om min äldsta brorsa. Tyckte det var lite roligt.

Är ledig imorron och då ska jag på stan och jaga present till pappa med Micke. Får se om vi hittar nåt bra men pappa kom ju iallafall på att han faktiskt ville ha nåt så det blir det ju lite enklare. Får se hur det blir med den andra presenten jag tänkte på. Den var lite svårare att få tag på än jag trodde.

Håller på att somna sittandes så man kanske borde ge upp och gå och lägga sig. Gonatt.

tisdag 11 mars 2008

. . .

Vad jag verkligen hatar att komma hem och veta att det kommer finnas en massa skit man måste göra.
Igår när jag kom hem var jag tvungen att diska. Idag när jag kom hem var jag tvungen att dammsuga och sen diska.
Har inte käkat nåt än för jag tappade matlusten i samband med att jag blev förbannad över vissa saker och personer.

Jobbet går iallafall bra. Har suttit i telefon lite idag och det funkade. Ska sitta mer imorron på mer samtal så jag får väl se hur det kommer gå.

JAG VILL HA ALLT MITT SOM FÖRSVUNNIT FRÅN DATORN!!!!!! Är det så jävla svårt att fatta det!?

söndag 9 mars 2008

Step Up 2 The Streets

Kanske grymmaste filmen jag sett på länge. Alla som tycker om bra filmer med dans i borde se den. Då kommer ni förstå vad jag pratar om.
Inte ens trailern gör filmen rätt.

http://www.youtube.com/watch?v=juIKknDXW-o&feature=related

Första 4 dagarna

Nu har jag varit på mitt jobb 4 dagar och jag har haft jättebra 4 dagar. Mycket nytt att lära sig men det är jätteroligt. Är så glad att jag fått det jobbet. Börjar skiftjobba nu i veckan men inga nätter än. Har inte nån natt förrän i april eller om det t.o.m. var i maj. Men kvällar och helger jobbar jag iallafall nu. Jobbar min första helg nu till helgen, så jag är ledig på fredag.

Måste komma på nåt man kan köpa till pappa då han fyller år också. Han fyller ju 60 så man vill ju komma på nåt som han kommer komma ihåg. Men Salle hade ett jättebra förslag som jag tänkte att han skulle få hjälpa mig med. Sen skulle jag och Micke styra upp nåt också. Och Johan. Fast Johan vet redan vad han ska ge pappa så jag vet inte om han ska vara med på vad nu Micke och jag hittar på.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer i mitt liv på den där fronten där jag ändå tror att jag vill att det ska hända nåt. Johanna ringde idag och det var så skönt att prata med henne. Hon tänker som jag när det gäller vissa saker. Sen om det är positivt eller negativt tänkande är en helt annan sak. Men jag hade inte tänkt fundera för mycke för då blir jag väl knäpp. Har annat att fundera på som ska gå ihop först.

En sak är iallafall säker. Det är så sjukt skönt att slippa ha nånting med ams att göra. Måste bara ringa a-kassan och fråga hur dom hade tänkt göra med mina pengar som jag inte riktigt har förstått hur jag ska få ut. Har jag tur blir det utan krångel men det är absolut inget som är säkert.

Ska kolla på Step up 2 nu hade jag tänkt. Ska poppa lite popcorn också. Det blir inte lika bra att kolla på film utan popcorn.

Akon- Hold My Hand

lördag 1 mars 2008

Utgång ikväll

Ska fira Therese ikväll så det blir utgång. Ska förfesta hos henne med Johanna och Sara H. Har inte träffat Sara på jättelänge så det ska bli roligt. Jag hoppas vädret blir bättre tills dess bara.

Igår var jag hos Sara (S) och drack lite vin och umgicks med lite folk, det var jättetrevligt. Hon och Vahid åkte till Sthlm imorse (Vahid flyttar dit) och sen ska Sara till Gbg en vecka innan hon kommer tillbaka hit igen. Har ingen aning om hur länge hon stannar den gången men det spelar ingen roll, det är bara roligt att hon är här. Hon kanske ska sommarjobba här i sommar och det skulle vara jätteroligt om det blir så.

Polis och ordningsvakter i den här stan tror verkligen att dom kan göra vad somhelst helt utan anledning eller ens behöva förklara varför dom gör det. Jag är så förbannat jävla less på dom och deras jävla sett att bete sig mot vanliga privatpersoner. Det jävligaste är att man kan inte göra nånting åt det för dom tycker att dom har rätt att göra som dom vill utan att bli ifrågasatta. Om man skulle anmäla skulle det dyka upp nån annan polis/ordningsvakt från ingenstans som inte ens varit i närheten när det man anmält för hände och säga att "Näe så var det inte alls", "Näe det har aldrig hänt" eller helt enkelt "Näe, han/hon ljuger" också skulle man inte ha nåt mer att säga till om för domaren skulle tro på polisen/ordningsvakten (för dom skulle ju aldrig ljuga) och sen skulle det läggas ner. Och sen skulle man förmodligen få problem att komma in på alla krogar i hela stan. Därför gör man inget åt det. För man skulle enbart förlora så mycket på det själv. Så man håller käften och går runt och är förbannad.